ID Anunt: #X5FH0105C

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Casa de vânzare

Măgureni - Hartă
Actualizat în 12.02.2020
256.207 RON
62.526 USD
53.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Magureni, Suprafata utila: 121,88 mp, Suprafata teren: 1000 mp
Vezi galeria
121,88 mp utili | 1000 mp teren

Detalii

Casa cu suprafata utila de 121.88 mp, anexa in suprafata de 62.20 mp si teren, 1000 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:121,88 mp
  • Suprafaţă teren:1000 mp

Specificaţii

Dotări

  • Alte spatii utile: Anexe
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi