ID Anunt: #X87Q010QE

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 5 camere

Nucet-(Gornet) - Hartă
Actualizat în 17.05.2019
Preţ pornire:
11.526 EUR
12.709 USD
55.090

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 5 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 5 camere in Nucet-(Gornet), Suprafata utila: 143,19 mp, Suprafata teren: 900 mp
Vezi galeria
5 camere | 143,19 mp utili | 900 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobil compus din teren curti ?constructii in suprafata de 900 mp din masuratori si din acte, amplasat in tarlaua 6, parcela 30 CC, precum si din constructiile aflate pe acest teren, si anume: C1 - locuinta compusa din garaj, 2 camere, hol, baie, bucatarie si magazie, in suprafata utila de 86.35 mp, si suprafata construita la sol de 103.43 mp, si C2 - locuinta compusa din 3 camere, baie, hol, si prispa in suprafata utila de 56.84 mp, si suprafata construita la sol de 68.15 mp.

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Suprafaţă utilă:143,19 mp
  • Suprafaţă teren:900 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi