ID Anunt: #X9330105C

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Resita, zona Centrul Civic - Hartă
Actualizat în 03.07.2018
Preţ pornire:
108.854 EUR
121.053 USD
520.237

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Resita, Centrul Civic,
Casa de vânzare - imaginea 2
Casa de vanzare in Resita, Centrul Civic,
Casa de vânzare - imaginea 3
Casa de vanzare in Resita, Centrul Civic,
Vezi galeria
  • Casa de vânzare - imaginea 1
    Casa de vanzare in Resita, Centrul Civic,
  • Casa de vânzare - imaginea 2
    Casa de vanzare in Resita, Centrul Civic,
  • Casa de vânzare - imaginea 3
    Casa de vanzare in Resita, Centrul Civic,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

teren intravilan, curti constructii si arabil in Berzavita, 3507 mp; casa nr. 1203 situata in Str. Alexandru Popp, tip D+P+M, 6 camere.

Caracteristici

Specificaţii

Vecinătăţi

Alexandru Popp

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi