ID Anunt: #X9P80106T

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vanzare in Resista, Strada Izvorului, Jud. Caras Severin

Resita, zona Muncitoresc - Hartă
Actualizat în 03.05.2019
Preţ pornire:
210.311 RON
48.517 USD
44.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
259 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Condiţii de participare:
    Termen limită înscriere: 13.05.2019 - ora 10:25

Detalii

Imobilul se vinde in procedura de licitatie publica. Mai multe detalii telefonic.

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):250 mp
  • Suprafaţă teren:259 mp
  • Regim înălţime:P+1E

Specificaţii

Alte detalii zonă

  • Amenajare strazi: Asfaltate
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi