ID Anunt: #X43L0100N

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 2 camere

Poiana Sibiului - Hartă
Actualizat în 21.10.2021
Preţ pornire:
103.923 RON
23.745 USD
21.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 2 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 2 camere in Poiana Sibiului, Suprafata utila: 221,8 mp
Vezi galeria
2 camere | 221,8 mp utili
Salvează  32 0Adaugă notiţe
 • Casa de vânzare 2 camere - imaginea 1
  Casa de vanzare 2 camere in Poiana Sibiului, Suprafata utila: 221,8 mp
 • Casa de vânzare 2 camere - imaginea 2
  Casa de vanzare 2 camere in Poiana Sibiului, Suprafata utila: 221,8 mp
 • Casa de vânzare 2 camere - imaginea 3
  Casa de vanzare 2 camere in Poiana Sibiului, Suprafata utila: 221,8 mp
 • Casa de vânzare 2 camere - imaginea 4
  Casa de vanzare 2 camere in Poiana Sibiului, Suprafata utila: 221,8 mp

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietate rezidentiala constituita din casa de locuit, anexe gospadaresti si teren intravilan in suprafata de 720 mp. Casa este construita in regim de inaltime P+M, este compusa din 2 camere si dependinte si detine finisaje de calitate medie. Casa si anexele gospadaresti au o suprafata utila de 221,80 mp. Imobilul este amplasat in comuna Poiana Sibiului, in vestul judetului Sibiu, aceasta fiind situata pe DJ 106E Saliste - Poiana Sibiului, la apoximativ 40 km de Muinicipiul Sibiu, intr-o zona rezidentiala, cu un ambient placut si civilizat, avand in apropriere unitati de invatamant, unitati medicale si unitati comerciale. Proprietatea este situata in Str. Arini, nr. 666, Poiana Sibiului, judetul Sibiu.

Caracteristici

 • Nr. camere:2
 • Suprafaţă utilă:221,8 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi