ID Anunt: #X87Q010R2

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa in localitatea Campulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc, zona Central - Hartă
Actualizat in 17.10.2019
Preţ pornire:
36.253 EUR
39.979 USD
172.806

RON

Comision 0% cumpărător
Casa in localitatea Campulung Moldovenesc - imaginea 1
Casa de vanzare in Campulung Moldovenesc, Central,
Vezi galeria

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in localitatea Campulung Moldovenesc, pe strada Branduselor nr.2 Jud Suceava. Proprietatea este compusa dintr-o cladire cu casa si anexe in suprafata de 450 mp, gradina in suprafata de 131 mp, gradina in suprafata de 105 mp, teren arabil in suprafata de 1.004 mp si 3 parcele de fanat in suprafata de 7.100 mp, 9.031 mp si respectiv 10.898 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă desfăşurată:450 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi