ID Anunt: #X6Q1010LK

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa si teren, 875 mp, Suceava

Suceava, zona Itcani - Hartă
Actualizat in 02.07.2019
Preţ pornire:
1.499.365 RON
346.883 USD
314.550

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa si teren, 875 mp, Suceava - imaginea 1
Casa de vanzare in Suceava, Itcani,
Casa si teren, 875 mp, Suceava - imaginea 2
Casa de vanzare in Suceava, Itcani,
Casa si teren, 875 mp, Suceava - imaginea 3
Casa de vanzare in Suceava, Itcani,
Casa si teren, 875 mp, Suceava - imaginea 4
Casa de vanzare in Suceava, Itcani,
Vezi galeria
 • Casa si teren, 875 mp, Suceava - imaginea 1
  Casa de vanzare in Suceava, Itcani,
 • Casa si teren, 875 mp, Suceava - imaginea 2
  Casa de vanzare in Suceava, Itcani,
 • Casa si teren, 875 mp, Suceava - imaginea 3
  Casa de vanzare in Suceava, Itcani,
 • Casa si teren, 875 mp, Suceava - imaginea 4
  Casa de vanzare in Suceava, Itcani,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren in suprafata de 875 m.p. edificat cu constructia P+M si garaj situat in intarvilanul cartierului Itcani. Bunul se vinde in licitatie publica, pretul de incepere fiind de 314.550 RON si reprezinta 75% din valoarea de piata a imobilului. In conditiile in care sunt 2 sau mai multe persoane interesate, iar ofertele sunt sub pretul de pornire a licitatiei, imobilul se va vinde persoanei care ofera cel mai mare pret, in conditiile prevazute de art. 846 c.pr.c.

Caracteristici

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi