ID Anunt: #X5FU0100I

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Suprafata 250 mp pe care se afla magazin, bar si casa

Serbauti - Hartă
Actualizat in 24.05.2018
Preţ pornire:
35.971 EUR
41.526 USD
167.850

RON

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
250 mp utili

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Organizator:
    BEJ STARICA RADU
  • • Loc desfăşurare licitaţie:
    Suceava, Str.Stefan cel Mare, nr.37, bl.E 2, Sc.D, ap.2, jud.Suceava
  • • Număr dosar execuţional:
    271/2013

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:250 mp

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi