ID Anunt: #X87Q010P9

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Mavrodin - Hartă
Actualizat în 15.01.2020
Preţ pornire:
42.528 EUR
47.294 USD
203.250

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Mavrodin, Suprafata teren: 1093 mp, Regim înaltime: P+M
Vezi galeria
1093 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este formata din teren in suprafata de 1093 mp si constructie in suprafata de 100 mp. Constructia cu regim de inaltime P + M partial, are structura de beton armat, inchideri de zidarie din caramida si acoperisul pe sarpanta de lemn si invelitoare de tabla. Tamplaria exterioara este partial pe structura din PVC cu geam termopan si partial pe structura de lemn.

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):100 mp
  • Suprafaţă teren:1093 mp
  • Învelitoare acoperiş:Tabla
  • Structură rezistenţă: beton
  • Regim înălţime:P+M

Specificaţii

Finisaje

  • Ferestre cu geam termopan: PVC
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi