ID Anunt: #X87Q010QB

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 2 camere

Actualizat in 17.05.2019
Preţ pornire:
18.381 EUR
20.773 USD
86.819

RON

Casa de vânzare 2 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 2 camere in Somova,
2 camere

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea se afla in Tulcea, localitatea Somova, pe strada Portitei, nr. 5, intr- o zona cu case noi si in constructie, dar si cu case mai vechi. Strada de acces catre proprietate este pietruita. Proprietatea este alcatuita din casa si teren. Casa dispune de 2 camere si are suprafata desfasurata de 55 mp. Terenul este amenajat cu alei cimentuite, are gard stradal din tabla si poarta de acces din tabla. Pe celelalte laturi si in partea din spate are gard din plasa.

Caracteristici

  • Nr. camere:2

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi