ID Anunt: #X87Q010PT

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Râşeşti - Hartă
Actualizat în 17.05.2019
Preţ pornire:
19.106 EUR
20.710 USD
91.124

RON

Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Rasesti, Suprafata utila: 104,64 mp, Suprafata teren: 4800 mp
Vezi galeria
104,64 mp utili | 4800 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren arabil si vie in suprafata de 4.800 mp, constructie C1 cu suprafata construita de 132,47 mp, suprafata utila de 96,96 mp si constructie C2 suprafata utila de 7,68 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:104,64 mp
  • Suprafaţă teren:4800 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi