ID Anunt: #X87Q010T7

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 3 camere

Cârligele - Hartă
Actualizat în 29.09.2021
Preţ pornire:
9.034 EUR
10.483 USD
44.706

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 3 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 3 camere in Carligele, Suprafata teren: 964 mp
Vezi galeria
3 camere | 964 mp teren
Salvează  6 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este situata in comuna Carligele, sat Bontesti, judetul Vrancea. Aceasta este compusa dintr-un teren intravilan cu suprafata totala de 964 mp si constructiile edificate pe acesta, respectiv: locuinta cu regim de inaltime P si o anexa cu suprafata de 12 mp. Locuinta este formata din 3 camere si dependinte, cu suprafata de 97 mp. Terenul este plan, cu forma neregulata si deschidere de 12m, si este format din teren curti constructii cu suprafata de 426 mp si teren arabil cu suprafata de 538 mp.

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):109 mp
  • Suprafaţă teren:964 mp
  • Nr. fronturi:1
  • Front stradal:12 m

Specificaţii

Dotări

  • Alte spatii utile: Anexe
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi