ID Anunt: #X87Q010QD

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 3 camere

Gagesti - Hartă
Actualizat in 08.08.2019
Preţ pornire:
38.466 EUR
42.528 USD
181.619

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 3 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 3 camere in Gagesti, Suprafata teren: 816 mp
3 camere | 816 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in localitatea Gagesti, comuna Bolotesti, judetul Vrancea. Proprietatea este alcatuita din casa de locuit, anexa si teren aferent in suprafata de 816 mp. Casa avand regim de inaltime P+1, dipune de 3 camere, suprafata construita de 100 mp si suprafata desfasurata de 200 mp. Terenul beneficiaza de urmatoarele urtilitati: curent electric 220 V, apa curenta din reteaua localitatii, canalizare in fosa.

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafaţă teren:816 mp

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi