ID Anunt: #X87Q010Q2

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Goleşti - Hartă
Actualizat în 16.02.2021
Preţ pornire:
21.279 EUR
25.482 USD
104.782

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Golesti, Suprafata teren: 1758 mp
Vezi galeria
1758 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren situat in loc Golesti, jud Vrancea, tarlaua 2, parcela 9 in suprafata utila de 1758 mp. Pe teren se afla o constructie nefinalizata cu fundatie planseu beton, stalpi si centuri BA, inchideri zidarie BCA. Nu are usi, ferestre, nu are planse tavan si acoperis. Deschiderea la drum nu este delimitata cu gard si poarta.Hotarele spre vecinatati sunt delimitate cu gard cu stalpi beton si plasa zincata. In vecinatate sunt retele de apa si curent electric 220V.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1758 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi