ID Anunt: #X43L0100Q

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Valea Milcovului - Hartă
Actualizat în 21.08.2020
Preţ pornire:
39.131 RON
9.432 USD
7.956

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Valea Milcovului, Suprafata teren: 143.09 mp
Vezi galeria
143.09 mp teren
Salvează8 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietate comerciala compusa din teren intravilan in suprafata de 143.09 si urmatoarele constructii : C1- casa de locuit in regim de inaltime P+E cu o suprafata utila de 39.51 mp, C2- spatiu comercial cu o suprafata construita de 81.09 mp si C3 - grup sanitar. Imobilul este amplasat in intravilanul localitatii Valea Milcovului, Judetul Vrancea si accesul se realizeaza din Drumul National Focsani-Nereju. Proprietatea este bransata la retelele locale de utilitati (curent electric si cablu TV ). Imobilul este situat in Localitatea Valea Milcovului, Comuna Reghiu, Judetul Vrancea.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:143.09 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi