ID Anunt: #X6Q114002

imobiliare.ro

Complex Hotelier Snagov

Snagov, zona Central - Hartă
Actualizat azi
18.366.160 RON
4.184.589 USD
3.800.000

EUR

+ TVA
Complex Hotelier Snagov - imaginea 1
hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Central, Suprafata utila: 8.500 mp, Suprafata teren: 20570 mp
Complex Hotelier Snagov - imaginea 2
hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Central, Suprafata utila: 8.500 mp, Suprafata teren: 20570 mp
Complex Hotelier Snagov - imaginea 3
hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Central, Suprafata utila: 8.500 mp, Suprafata teren: 20570 mp
Complex Hotelier Snagov - imaginea 4
hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Central, Suprafata utila: 8.500 mp, Suprafata teren: 20570 mp
Vezi galeria
 • Complex Hotelier Snagov - imaginea 1
  hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Central, Suprafata utila: 8.500 mp, Suprafata teren: 20570 mp
 • Complex Hotelier Snagov - imaginea 2
  hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Central, Suprafata utila: 8.500 mp, Suprafata teren: 20570 mp
 • Complex Hotelier Snagov - imaginea 3
  hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Central, Suprafata utila: 8.500 mp, Suprafata teren: 20570 mp
 • Complex Hotelier Snagov - imaginea 4
  hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Central, Suprafata utila: 8.500 mp, Suprafata teren: 20570 mp

Caracteristici

 • Suprafaţă totală:8.500 mp
 • Nr. camere:37
 • Suprafaţă cameră:229,73 mp
 • Suprafaţă teren:20570 mp
 • Regim înălţime:P+3E
 • Nr. locuri parcare:150
 • Stadiu construcţie:exista
 • An construcţie:2012

Specificaţii

Zona HORECA este una dintre cele mai atractive variante de afaceri pentru antreprenorii care doresc un randament eficient al investitiei lor. Casazela va prezinta un complex hotelier cotat la 4 stele, situat intr-una dintre cele mai atractive zone din apropierea Capitalei pentru petrecerea timpului liber: Snagov!
Proprietatea pe care o propunem este formata din terenuri, cladiri si bunuri mobile aferente (inclusiv mobilier, aparatura electrica pentru bucatarie). Practic, prin aceasta achizitie veti beneficia de toate elementele pentru a incepe imediat activitatea.

Complexul hotelier este excelent amplasat, in partea centrala a Comunei Snagov, chiar pe malul lacului Snagov (avand o deschidere de 100 ml).

La distanta de 20 de minute se afla aeroportul international Henri Coanda, in timp ce Bucuresti se afla la o distanta de 30 de minute de condus. Accesul auto este facil, prin DN1, fiind conectata bine si la mijloacele de transport in comun.

Snagov este perceput din ce in ce mai mult drept destinatie turistica pentru locuitorii din Bucuresti, oferind multiple optiuni de petrecere a timpului liber. Alaturi de Lacul Snagov, localitatea este atractiva pentru padurea sa, amplasarea studiorilor de filmare Castel, dar si a centrului sportiv Izvorani.

Terenul

Intreaga proprietate detine aproximativ 20,570 mp de teren, impartit in mai multe loturi adiacente, din care complexul hotelier dispune de un lot principal de teren de 18.643 mp.

Constructiile aferente acestuia sunt cladirea principala a hotelului (suprafata construita de 2912 mp), piscina (328 mp) si un rezervor de apa semiingropat in suprafata de 97 mp.

Hotelul

Cel mai important element al acestei proprietati deosebite este hotelul de 4 stele, cu o capacitate de cazare de 37 de camere: 15 camere cu pat matrimonial; 18 camere cu paturi twin; 4 apartamente cu pat matrimonial.

Camerele standard au suprafete de aproximativ 35 mp, iar apartamentele au suprafete de aproximativ 57 mp. Acestea sunt dotate complet, la standarde de 4 stele. Punctul forte il reprezinta balcoanele cu vedere spre lacul Snagov si padure, cu siguranta un element atractiv pentru persoanele in cautare de relaxare.
Printre facilitatile existente, amintim: televizor LCD cu diagonala de 80cm, aer conditionat cu thermostat individual, seif si minibar.

Parcarea are o capacitate de 150 locuri.

Facilitati

Restaurantul dispune de 70 de locuri in spatiul interior si 150 de locuri in cele trei sali atrium cu vedere a lacului, iar terasa deschisa ofera un supliment de 50 de locuri.

Spa

Un alt punct de atractie important este Spa-ul, o dotare hoteliera ce poate reprezenta un motiv in sine de cazare pentru multi turisti. Aceasta zona se intinde pe o suprafata de aproape 800 mp. Facilitatile si serviciile disponibile: 10 camere de masaj corporal din care 3 cu echipamente de hidroterapie, 1 camera destinata tratamentelor faciale, manichiura/pedichiura, piscina interioara cu instalatii de inot contra curent, dusuri emotionale, hammam, sauna uscata, 2 cabinete medicale cu echipament de hidrocolonoterapie si ozonoterapie, camera de relaxare cu fotolii incalzite si vedere panoramica a lacului Snagov.

Piscina

Acest complex hotelier nu dispune de o simpla piscina. Piscina in aer liber se afla pe malul lacului Snagov si are suprafata de 180 mp. La toate acestea se adauga o plaja cu capacitate de 160 de sezlong-uri. Aceste dotari, impreuna cu spa-ul, vor genera interes sporit pe timpul verii pentru bucurestenii care doresc sa se relaxeze fara a se deplasa sute de kilometri pana la destinatiile turistice clasice.
Sali de conferinte .
Complexul dispune de 3 sali de conferinte, avand capacitatea maxima de 170 de participanti.

Alte facilitati ale hotelului

Complexul hotelier mai poate include, in corpul central al hotelului, multiple alte facilitati. Exista spatii pentru magazin, salon cosmetic si de coafura, parfumerie. Liftul principal este panoramic. Corpurile de cladiri adiacente (anexele) includ spatii de birouri, vestiare, spatii frigorifice si de depozitare, post trafo, centrala termica etc.

Conform studiilor de piata, activitatea hoteliera a Bucurestiului si a zonei adiacente este in crestere, chiar daca au aparut si oferte alternative de cazare (cum ar fi Airbnb.com).

Prin repunerea acestei proprietati in circuitul hotelier se pot obtine venituri din:

Activitati de cazare: 37 de camere in regim hotelier
Servicii adiacente:
Restaurant, bar si piscina (270 locuri )
Spa (10 camere de masaj, jauzzi, sauna),
Tratamente (2 cabinete medicale)
Petreceri private si coropoate (sali de conferinta cu o capacitate de 170 de locuri)

In cazul in care se achizitioneaza properietatea in scop investitional, aceasta se preteaza pentru un contract de management sau de inchiriere catre operator specializat pentru activitatea hoteliera sau, partial, doar pentru serviciile aferente.

Locatia si facilitatile acestei proprietati o pozitioneaza ca destinatie si pentru alte activitati, cum ar fi centre de infrumusetare sau centru de ingrijire a persoanelor de varsta a- III a.


Vanzarea are loc prin licitatie publica, organizata in urmatoarele zile: 21.02, 28.02 si 06.03.2020, iar pentru participarea la licitatie este obligatorie achizitionarea regulamentului de vanzare de la sediul lichidatorului judiciar, pretul acestuia fiind de 5.000 RON+TVA.Structura rezistenta: beton
Nr terase: 0
Nr grupuri sanitare: 45
Suprafata construita: 11370 mp
Suprafata terase: 0 mp
Suprafata curte: 0 mp
Destinatie recomandata: 1,4,9
Link extern:
Utilitati - Utilitati generale (Curent,Apa,Gaz)
Finisaje - Ferestre cu geam termopan (Aluminiu)
Dotari - Contorizare (Apometre,Contor caldura,Contor gaz); Dotari imobil (Curte,Interfon,Lift,Spatii agrement,Cafenea/Restaurant,Spatii comerciale,Sala conferinta); Diverse (Sistem de alarma)
Alte caracteristici - Alte spatii utile (Pivnita,Anexe)
Servicii - Servicii imobil (Administrare,Paza,Supraveghere video)

pretvanzare: vezi tot numărul
monedavanzare: EUR
monedavanzaremp: EUR
pretinchiriere: 0
monedainchiriere: EUR
monedainchiriereunitar: EUR

Disponibilitate proprietate: 0

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi