ID Anunt: #X87Q0401I

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

hotel/pensiune de vânzare

Actualizat în 18.02.2021
Preţ pornire:
106.204 EUR
129.873 USD
517.480

RON

hotel/pensiune de vânzare - imaginea 1
hotel/pensiune de vanzare in Snagov, Suprafata utila: 738,7 mp, Suprafata teren: 1000 mp
Vezi galeria

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Caracteristici

  • Suprafaţă totală:738,7 mp
  • Nr. camere:4
  • Suprafaţă cameră:1 mp
  • Suprafaţă teren:1000 mp
  • Nume proprietate:Pensiune turistica

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Proprietatea este situata in Snagov, Sat Snagov, T 18, P 38, judetul Ilfov. Aceasta este compusa din teren in suprafata de 1.000 mp cf actelor de proprietate (respectiv 973,16 mp cf. masuratorilor cadastrale) si constructia edificata pe acesta. Terenul este plan, cu forma relativ regulata si deschidere de 25 m. Constructia cu destinatie de pensiune are regim de inaltime P+M1+M2, suprafata construita la sol de 368,70 mp si suprafata desfasurata de 738,70 mp.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi