ID Anunt: #X5B80402J

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

hotel/pensiune de vânzare

Ploieşti, zona Ana Ipătescu - Hartă
Actualizat în 27.08.2019
Preţ pornire:
6.524.325 RON
1.482.801 USD
1.367.955

EUR

Comision 0% cumpărător
hotel/pensiune de vânzare - imaginea 1
hotel/pensiune de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu, Suprafata utila: 295 mp
hotel/pensiune de vânzare - imaginea 2
hotel/pensiune de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu, Suprafata utila: 295 mp
hotel/pensiune de vânzare - imaginea 3
hotel/pensiune de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu, Suprafata utila: 295 mp
Vezi galeria
 • hotel/pensiune de vânzare - imaginea 1
  hotel/pensiune de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu, Suprafata utila: 295 mp
 • hotel/pensiune de vânzare - imaginea 2
  hotel/pensiune de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu, Suprafata utila: 295 mp
 • hotel/pensiune de vânzare - imaginea 3
  hotel/pensiune de vanzare in Ploiesti, Ana Ipatescu, Suprafata utila: 295 mp

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  CITR Filiala București
 • • Loc desfăşurare licitaţie:
  Str. Maior Gheorghe Sontu
 • • Condiţii de participare:
  Termen limită înscriere: 02.09.2019 - ora 16:00
  Depozit minim: 10
 • • Alte detalii licitaţie:
  Licitaţia va avea loc în data de 03.09.2019, ora 16:00 la sediul ales al administratorului judiciar din București, str. Maior Gheorghe Șonțu nr. 6, et. 3, sector 1. În caz de neadjudecare, se vor mai organiza licitații în data de 10.09.2019 și 17.09.2019 în aceleași condiții de preț, oră și locație. Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA. Garanția nu este purtătoare de TVA.

Caracteristici

 • Suprafaţă totală:295 mp
 • Nr. camere:18
 • Nume proprietate:Hotel Angelo D'Oro

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Hotelul este situat într-un imobil de tip vilă, monument istoric, edificat în anul 1930, consolidat și renovat în anul 2005, (inițial cu destinația de locuință și ulterior sediu de banca și actual hotel Angelo D’Oro), situat în zona centrală pe str. Maramureș din Municipiul Ploiești, la cca. 200 m de intersectia cu b-dul Republicii și la cca. 500 m de zona centrală.

Zona este ocupata de imobile tip case de locuit cu regim de înălțime P/P+2E, dar și blocuri cu regim de înălțime P+4.

În apropiere se află Colegiul Național Mihai Viteazul, Muzeul județean de Artă, Muzeul Ceaușului Nicolae Simache, instituții publice, multe restaurante și cafenele.
Hotelul este reprezentat de constructia C1, amenajat și utilizat ca hotel, cu regim de înălțime S+P+1E+M.

Este compus din 18 camere de hotel și anexe, din care 4 camere cu balcon, 10 camere matrimoniale, 2 camere twin și 2 camere single.

Structura de rezistență din zidărie portantă și acoperiș tip șarpantă din lemn cu invelitoare din tablă zincată. Zugrăvelile exterioare sunt relaizate cu vopsea decorativă.

Suprafața construită la sol este de 295 mp
Suprafețe utile: demisol 178,79 mp, parter 211,26 mp, etaj 1 224,25 mp, 8,75 mp terasa.

Finisajele interioare sunt din categoria superioare compuse din podele placate din gresie de calitate superioară sau acoperite cu mocheta în camere,
Zugrăveli lavabile sau de tip stuco, tapet, tâmplărie interioară din lemn sau PVC, exterioară din PVC/lemn stratificat și geam termopan, obiecte sanitare de calitate in fiecare cameră.
Băile sunt complet și modern utilate cu mobilier deosebit, căzi cu jacuzzi și dușuri, oglinzi înrămate ca niste opere de artă, uscător de păr, gama completa de produse pentru ingrijire corporală, prosoape, halate și papuci de baie de calitate superioară.
Terenul aferent hotelului este intravilan, categoria de folosință curți-construcții, având suprafața totală de 1,126 mp și deschidere pe latura de nord la strada Maramureș de 17,79 ml.

Terenul este îngrădit către laturile de sud și vest, iar catre est - drumul de acces în indiviziune nu este îngrădit. Către strada terenul este împrejmuit cu gard din beton și panouri metalice, cu poartă de acces auto și pietonată. Zona terenului aflată catre strada este pavată, iar zona din spate are amenajate alei, piscină exterioară și spatii verzi.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi