ID Anunt: #X87Q04011

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

spaţiu comercial de vânzare

Pucioasa - Hartă
Actualizat în 13.09.2021
Preţ pornire:
56.162 EUR
63.359 USD
277.950

RON

spaţiu comercial de vânzare - imaginea 1
spatiu comercial de vanzare in Pucioasa, Tip imobil: Centru comercial
Vezi galeria

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Caracteristici

  • Tip imobil:Centru comercial
  • Suprafaţă totală:930 mp
  • Suprafaţă teren:310 mp

Specificaţii

Teren intravilan de 310 mp si cladire administrativa P+2E in suprafata de 930 mp

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi