ID Anunt: #X87Q0401J

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Spatiu comercial si cabinet veterinar

Vatra-Moldoviţei - Hartă
Actualizat în 27.01.2021
Preţ pornire:
21.573 EUR
25.992 USD
105.154

RON

Spatiu comercial si cabinet veterinar - imaginea 1
spatiu comercial de vanzare in Vatra-Moldovitei, Tip imobil: Casa/Vila
Vezi galeria

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Denumire imobil:Spatiu comercial si cabinet veterinar
  • Suprafaţă totală:130 mp
  • Suprafaţă teren:213 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Proprietatea este situata in localitatea Vatra Moldovitei, judetul Suceava si este reprezentata de un spatiu comercial si un cabinet veterinar. Spatiul comercial avand suprafata de 48 mp este construit pe un teren identic ca suprafata cu constructia (teren aflat in concesiune), iar dispensarul veterinar dispune de o suprafata de 82 mp, este construit pe o parcela de teren in suprafata de 165 mp (teren aflat in concesiune).

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi