ID Anunt: #X6Q104090

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Hala 1.335 si teren 20.900mp, Flamanzi, Botosani

Flamanzi, zona Central - Hartă
Actualizat în 11.09.2018
Preţ pornire:
821.302 RON
190.703 USD
171.950

EUR

Comision 0% cumpărător
Hala 1.335 si teren 20.900mp, Flamanzi, Botosani - imaginea 1
spatiu industrial de vanzare in Flamanzi, Central, Tip imobil: Productie/Servicii, Suprafata utila: 1.335 mp, Suprafata teren: 20900 mp
Vezi galeria

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Caracteristici

  • Suprafaţă totală:1.335 mp
  • Tip imobil:Productie/Servicii
  • Suprafaţă teren:20900 mp

Specificaţii

Hala productie, birouri P+E, partial pentru birouri cu suprafata construita la sol de 1.335mp
Teren extravilan in suprafata de 20.900mp
Proprietatea este situata in Flamanzi, Botosani. Este o fosta locatie a unei firme ce construita case din lemn.

COMISION 0%

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi