ID Anunt: #X7GI04008

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Hala productie, birouri si teren 4411 mp

Buzău, zona Industrială - Hartă
Actualizat în 02.06.2020
3.192.753 RON
774.489 USD
655.179

EUR

Comision 0% cumpărător
Hala productie, birouri si teren 4411 mp - imaginea 1
spatiu industrial de vanzare in Buzau, Industriala, Tip imobil: Logistica, Suprafata utila: 6.239 mp, Suprafata teren: 4411 mp
Vezi galeria

Caracteristici

  • Tip imobil:Logistica
  • Suprafaţă totală:6.239 mp
  • Suprafaţă teren:4411 mp

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

Teren in suprafata de 4.411 mp
Hala productie:
- Suprafata construita de 6.799 mp
- Suprafata utila desfasurata 5.666 mp
Anexa birouri
- Suprafata construita de 344 mp
- Suprafata construita desfasurata de 688 mp
- Suprafata utila desfasurata 573 mp

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi