ID Anunt: #X7GI04004

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Hala 2363 mp si teren 3494 mp Buzau

Buzău, zona Periferie - Hartă
Actualizat în 26.05.2020
1.672.462 RON
406.085 USD
343.210

EUR

Comision 0% cumpărător
Hala 2363 mp si teren 3494 mp Buzau - imaginea 1
spatiu industrial de vanzare in Buzau, Periferie, Tip imobil: Productie/Servicii, Suprafata utila: 2.926 mp, Suprafata teren: 3494 mp
Vezi galeria

Caracteristici

  • Tip imobil:Productie/Servicii
  • Suprafaţă totală:2.926 mp
  • Suprafaţă teren:3494 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru utilizare proprie

Teren suprafata 3494 mp cu urmatoarele constructii:
Hala productie (Sc=2.363mp)
Anexa (Sc=41mp)
Anexa tehnico sociala (Sc 522mp, S desfasurata=1.565mp)

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi