ID Anunt: #X87Q0401G

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

spaţiu industrial de vânzare

Actualizat în 12.06.2020
Preţ pornire:
79.118 EUR
96.323 USD
385.619

RON

spaţiu industrial de vânzare - imaginea 1
spatiu industrial de vanzare in Frasin, Tip imobil: Productie/Servicii, Suprafata utila: 796,43 mp, Suprafata teren: 3000 mp
Vezi galeria

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Caracteristici

  • Tip imobil:Productie/Servicii
  • Suprafaţă totală:796,43 mp
  • Stadiu construcţie:exista
  • Suprafaţă teren:3000 mp

Specificaţii

Proprietatea este amplasata in zona mediana industriala (fost COMINCO) a localitatii Frasin. Aceasta este compusa din teren in suprafata de 3.000 mp si constructiile edificate pe acesta, respectiv C1 - spatii productie si prestari servicii - sectie tamplarie, C2 - atelier mecanic, birouri si vopsitorie, C3 - uscator cu CT , C4 - anexa. Terenul este plan si beneficiaza de urmatoarele utilitati: curent electric trifazat, instalatie de apa curenta din put de adancime cu hidrofor si canalizare cu fosa proprie.

Utilitati: Apa, Electricitate

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi