ID Anunt: #X79T0300B

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren extravilan de 2000 mp situat în Localitatea Vladimirescu, Jud. Arad

Vladimirescu - Hartă
Actualizat în 03.08.2020
Preţ pornire:
8.143 RON
1.961 USD
1.674

EUR

Teren extravilan de 2000 mp situat în Localitatea Vladimirescu, Jud. Arad - imaginea 1
Teren pasune de vanzare in Vladimirescu, Tip teren: extravilan pasune, Suprafata teren: 2000 mp
Vezi galeria
2000 mp | extravilan | pasune

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  RomInsolv SPRL, lichidator judiciar al Italia Tobacco Production SRL
 • • Loc desfăşurare licitaţie:
  Sediul lichidatorului judiciar RomInsolv SPRL.
 • • Alte detalii licitaţie:
  Mai multe detalii, la numărul de telefon afișat în anunț.

Detalii

RomInsolv S.P.R.L, lichidator judiciar al Italia Tobacco Production S.R.L., societate în faliment, vinde prin licitație publică cu strigare, terenul extravilan în suprafață de 2000 mp situat în Localitatea Vladimirescu, Județul Arad.


Terenul situat în tarlaua 169, parcela 917/1/1 este înscris în Cartea Funciară nr. 317544 a localității Vladimirescu, având numărul cadastral 317544. Conform Extrasului de Carte Funciară, terenul are categoria de folosință pășune.


Terenul se vinde prin licitație publică cu strigare organizată la sediul lichidatorului judiciar RomInsolv SPRL. Prețul de pornire al licitației este de 1,674 Euro (nu se adaugă TVA).


Pentru...Citeşte mai mult

Caracteristici

 • Suprafaţă teren:2000 mp
 • Tip teren:pasune
 • Clasificare teren:extravilan
 • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

  Alte detalii preţ

  La prețul de adjudecare al proprietății nu se adaugă TVA.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi