ID Anunt: #X43K0302K

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren Intravilan Valsanesti

Muşăteşti - Hartă
Actualizat în 07.04.2021
6.926 EUR
8.363 USD
34.120

RON

Teren Intravilan Valsanesti - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Musatesti, Tip teren: intravilan agricol, Suprafata teren: 1510 mp, Front stradal: 1 m
Vezi galeria
1510 mp | f.s. 1 m | intravilan | agricol

Detalii

Propunem spre vanzare teren in suprafata de 1.510mp, cu destinatia actuala de teren intravilan arabil, situat in Localitatea Valsanesti, jud Arges, punctul Ungurenus.

Proprietatea are acces la caile de transport in comun –linii autobuz , statii se afla la o distanta de aproximativ 25 minute de mers pe jos de proprietate, are acces la drum judetean asfaltat si pe drum pietruit aprox 30 m, curentul electric si apa sunt in zona.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1510 mp
  • Front stradal:1 m
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi