ID Anunt: #X6Q10311Q

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan 1.328 mp, Cleja, judetul Bacau

Actualizat în 08.11.2019
Preţ pornire:
50.099 RON
11.720 USD
10.484

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan 1.328 mp, Cleja, judetul Bacau - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Cleja, Tip teren: intravilan agricol, Suprafata teren: 1328 mp
Vezi galeria
1328 mp | intravilan | agricol

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Judetul Bacau are o suprafata de 6.606 km patrati si o populatie de 583.590 locuitori. Agentia Homeland va propune spre vanzare un teren agricol intravilan , in suprafata de 1.328 mp, parcelele 39 si 41, cu o deschidere de 23,57 m situat in localitatea Cleja, judetul Bacau. Comuna Cleja se afla in zona centrala a judetului si este traversata de soseaua nationala DN2, care leaga Bacaul de Focsani, prin comuna trece si calea ferata Bacau-Focsani.

Terenul se vinde in licitatie publica

Comision 0%.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1328 mp
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi