ID Anunt: #X87Q030H4

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren livada de vânzare

Bistrita, zona Central - Hartă
Actualizat în 11.12.2019
Preţ pornire:
44.782 EUR
49.334 USD
214.001

RON

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Teren livada de vânzare - imaginea 1
Teren livada de vanzare in Bistrita, Central, Tip teren: extravilan livada, Suprafata teren: 7100 mp
Vezi galeria
7100 mp | extravilan | livada

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Condiţii de participare:
    Depozit minim: 10%

Detalii

Teren livada in suprafata de 7100 mp. Zona "la soare".

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:7100 mp
  • Tip teren:livada
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi