ID Anunt: #X5PE03033

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

R00048 Teren extravilan 6000 mp Zona Valea Rusului

Bistrita, zona Nord - Hartă
Actualizat in 24.09.2019
96.667 RON
22.375 USD
20.300

EUR

Comision 0% cumpărător
R00048 Teren extravilan 6000 mp Zona Valea Rusului - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Bistrita, Nord, Tip teren: extravilan agricol, Suprafata teren: 6000 mp
Vezi galeria
6000 mp | extravilan | agricol

Detalii

Proprietatea se compune din teren extravilanul orasului Bistrita in suprafata totala de 6.000 mp, cu acces secundar la un drum de exploatare si se afla la aproximativ 300 m de drumul DN 17C, Bistrita-Nasaud. Utilitatile se afla la aprox 250 m de limita terenului.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:6000 mp
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Utilităţi

  • Utilitati in zona
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi