ID Anunt: #X9P80308Q

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

De vanzare teren 6561mp

Moieciu-de-Jos - Hartă
Actualizat în 06.11.2019
Preţ pornire:
15.448 EUR
17.052 USD
74.348

RON

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
6561 mp | intravilan | faneata

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Din care 644 mp drum.

Terenul este situat in Moeciu de Jos, Valea Ulmului nr. 16, Judetul Brasov

utilitatile sunt la 200 mp, pe drumul DN73 ce leaga Moieciu de Fundata

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:6561 mp
  • Tip teren:faneata
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi