ID Anunt: #X87Q030NR

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren faneata de vânzare

Râşnov, zona Glăjărie - Hartă
Actualizat în 18.11.2021
Preţ pornire:
4.419 EUR
4.994 USD
21.868

RON

Comision 0% cumpărător
Teren faneata de vânzare - imaginea 1
Teren faneata de vanzare in Rasnov, Glajarie, Tip teren: extravilan faneata, Suprafata teren: 700 mp
Vezi galeria
700 mp | extravilan | faneata
Salvează  1 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in orasul Rasnov, zona Glajerie, Str. Glajeriei (DJ 101) FN, la cca 4 km de DN 73A si la 125 m de Str. Glăjeriei (DJ 101). Terenulul este extravilan, categoria de folosinta faneata, in suprafata de 700 mp. Acesta nu are front la Str. Glajeriei (DJ 101), fiind al treilea lot de teren de la strada. Accesul la drumul public este asigurat prin drum de servitute, astfel o suprafata de 188,69 mp (27%) din totalul de 700 mp este afectata de servitutea de trecere. Terenul are forma regulata, dreptunghiulara, cu laturile de dimensiunile de 53,91 m si 12,98 m. Nu dispune de utilitati, reteaua de curent electric fiind la 125 m distanta.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:700 mp
  • Tip teren:faneata
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Utilităţi

  • Curent
  • Utilitati in zona
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi