ID Anunt: #X6Q10305H

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan 900mp Tohanu Nou, Zarnesti, Bran

Tohanu Nou - Hartă
Actualizat în 11.09.2018
Preţ pornire:
130.453 RON
30.289 USD
27.300

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan 900mp Tohanu Nou, Zarnesti, Bran - imaginea 1
Teren faneata de vanzare in Tohanu Nou, Tip teren: intravilan faneata, Suprafata teren: 900 mp
Vezi galeria
900 mp | intravilan | faneata

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan compus din 6 parcele de teren faneata in suprafata totala de 900 mp inscrise in CF 101824 si cota parte aferenta acestuia din drumul de servitute identificat cu CF 101825 Nr. Cad 1726

Proprietatea se afla in Zona Mesteceni, Tohanu Nou, apropriere de Bran, Judetul Brasov.

COMISION 0%

Imobilul se vinde in licitatie

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:900 mp
  • Tip teren:faneata
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi