ID Anunt: #X6Q10309P

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren 9.000 mp Branesti, Ilfov

Branesti - Hartă
Actualizat in 06.02.2019
Preţ pornire:
530.401 RON
125.977 USD
112.100

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren 9.000 mp Branesti, Ilfov - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Branesti, Tip teren: intravilan agricol, Suprafata teren: 9000 mp
9000 mp | intravilan | agricol

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan arabil in suprafata de 9.000 mp. Terenul se afla in Branesti, Judetul Ilfov

COMISION 0%

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:9000 mp
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi