ID Anunt: #X87Q030BC

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren agricol de vânzare

Tâncăbeşti - Hartă
Actualizat în 04.05.2021
Preţ pornire:
97.163 RON
23.996 USD
19.725

EUR

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Teren agricol de vânzare - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Tancabesti, Tip teren: intravilan agricol, Suprafata teren: 741 mp
Vezi galeria
741 mp | intravilan | agricol

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Condiţii de participare:
    Depozit minim: 10%

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 741 mp, Tarlaua 241, parcela 933.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:741 mp
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi