ID Anunt: #X9P80305P

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren de vanzare in Comuna Apahida, Jud. Cluj

Apahida - Hartă
Actualizat în 06.05.2019
22.645 EUR
25.209 USD
108.225

RON

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
3800 mp | intravilan | pasune

Detalii

Teren neproductiv in suprafata de 3.800 mp, situat in zona periferica a Comunei Apahida, Jud. Cluj

Caracteristici

 • Suprafaţă teren:3800 mp
 • Tip teren:pasune
 • Clasificare teren:intravilan
 • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

  Alte detalii

  Teren neproductiv in suprafata de 3.800 mp, situat in zona periferica a Comunei Apahida, Jud. Cluj

  Alte detalii preţ

  Vanzare in licitatie publica

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi