ID Anunt: #X87Q030LV

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren agricol de vânzare

Actualizat în 13.11.2019
Preţ pornire:
53.058 EUR
59.314 USD
253.545

RON

Comision 0% cumpărător
Teren agricol de vânzare - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Dej, Tip teren: intravilan agricol, Suprafata teren: 3750 mp
Vezi galeria
3750 mp | intravilan | agricol

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in intravilanul municipiului Dej, str. Pepineriei, nr. 29, judetul Cluj. Acesta consta in teren arabil in suprafata de 3750 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:3750 mp
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi