ID Anunt: #X43K0302B

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Vanzare teren arabil Castranova

Castranova - Hartă
Actualizat în 28.04.2021
227.640 RON
52.012 USD
46.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Vanzare teren arabil Castranova - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Castranova, Tip teren: extravilan agricol, Suprafata teren: 11.65 ha, Front stradal: 1 m
Vezi galeria
11.65 ha | f.s. 1 m | extravilan | agricol
Salvează  4 0Adaugă notiţe

Detalii

Vanzare teren arabil Castranova
Propunem spre vanzare in procedura de executare silita, teren extravilan arabil in suprafata de 116.568 mp distribuit pe raza locatitatii Castranova, Judetul Dolj, impartit in mai multe parcele, terenul are destinatie agricola, categoria de folosinta arabil. Forma terenurilor este relativ regulata, topografia este plana sau putin inclinata, accesul la terenuri se face pe drumuri de exploatare de pamant, proprietatile au ca vecinatati parcele de teren, avand aceasi destinatie (agricol).
Zonele in care sunt situate terenurile, sunt considerate zone cu terenuri fertile, avand categoria de calitate intre II si III, solul caracteristic zonei în care este situată localitatea este un sol brun de pădure și cernoziom degradat.
Nr crt Localitate T...Citeşte mai mult

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:11.65 ha
  • Front stradal:1 m
  • Nr. fronturi:1
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi