ID Anunt: #X6Q1030DN

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren 2.600 mp, cartier Podgoria, Oradea

Oradea, zona Podgoria - Hartă
Actualizat în 28.05.2019
Preţ pornire:
118.029 RON
27.405 USD
24.700

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren 2.600 mp, cartier Podgoria, Oradea - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Oradea, Podgoria, Tip teren: intravilan agricol, Suprafata teren: 2600 mp
Vezi galeria
2600 mp | intravilan | agricol

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 2.600 mp, aflat in zona periferica, rezidentiala a mun. Oradea, in cartierul Podgoria, in partea de nord-est a orasului, in zona dintre str. Ghe. Doja (aproape de padure) si str. Podgoria - zona de dealuri a orasului.

Adresa: Oradea, str. Podgoria, jud. Bihor.

Accesul se face din str. Ghe. Doja, apoi spre str. Podgoria.

Vecinatati: case de locuit, terenuri cu pomi fructiferi.

Se vinde in procedura de executare silita, prin licitatie publica.

COMISION 0%

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:2600 mp
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi