ID Anunt: #X5FH03059

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren 15000 mp - 3 loturi, Ploiesti Vest

Ploieşti, zona Vest - Hartă
Actualizat în 05.02.2020
487.410 RON
118.120 USD
100.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren 15000 mp - 3 loturi, Ploiesti Vest - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Ploiesti, Vest, Tip teren: intravilan agricol, Suprafata teren: 15000 mp, Front stradal: 30 m
Vezi galeria
15000 mp | f.s. 30 m | intravilan | agricol

Detalii

Teren intravilan - arabil in suprafata de 15.000 mp format din 3 loturi de 5.000 mp.

Terenul are o deschidere in partea de Nord de cca. 30 ml la DE 669 - lotul 1 si lotul 2, iar lotul 3 este delimitat in partea de Nord pe o latura de 14.82 ml de zona CFR.

Imobilul este amplasat in zona periferica a municipiului Ploiesti in vecinatatea garii de Vest si a centurii de Vest.

Tipul zonei: agricola

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:15000 mp
  • Front stradal:30 m
  • Nr. fronturi:1
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi