ID Anunt: #X87Q030MG

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren faneata de vânzare

Dorna-Candrenilor - Hartă
Actualizat in 17.10.2019
Preţ pornire:
3.488 EUR
3.847 USD
16.628

RON

Comision 0% cumpărător
Teren faneata de vânzare - imaginea 1
Teren faneata de vanzare in Dorna-Candrenilor, Tip teren: intravilan faneata, Suprafata teren: 2027 mp
Vezi galeria
2027 mp | intravilan | faneata

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in comuna Dorna Candrenilor, judetul Suceava, pe drumul judetean Dorna Candrenilor - Poiana Negrii, la o distanta de aproximativ 700 m de intersectia cu drumul european E 576 (Vatra Dornei – Bistrita, DN 17). Localitatea Dorna Candrenilor se afla la 8 km de orasul Vatra Dornei. Proprietatea este constituita din teren intravilan in suprafata de 2.027 mp, compus dintr-o parcela - fanat in suprafata de 1.893 mp, avand numar cadastral 5235 inscrisa in CF 30021 si parcela - drum in suprafata de 134 mp, avand nr. cadastral 5234 inscrisa in CF 30020.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:2027 mp
  • Tip teren:faneata
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi