ID Anunt: #X6Q1030PM

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren extravilan 7.674 mp - Mihaesti, jud. Valcea

Mihaesti - Hartă
Actualizat în 13.08.2018
Preţ pornire:
19.933 EUR
22.283 USD
95.250

RON

Comision 0% cumpărător
Teren extravilan 7.674 mp - Mihaesti, jud. Valcea - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Mihaesti, Tip teren: extravilan agricol, Suprafata teren: 7674 mp
Vezi galeria
7674 mp | extravilan | agricol

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

De vanzare teren extravilan in suprafata de 7.674,52 mp, situat in comuna Mihaesti, pct. Chiciurla, tarla 28, inscris in CF nr. 1049 a comunei Mihaesti, nr. cadastral 1326.

COMISION 0%.

Imobilul se vinde prin licitatie publica, in procedura de faliment.

CRM-C0276-31

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:7674 mp
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi