ID Anunt: #X87Q030M0

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren agricol de vânzare

Zalău, zona Sud - Hartă
Actualizat în 17.12.2019
Preţ pornire:
6.012 EUR
6.596 USD
29.009

RON

Comision 0% cumpărător
Teren agricol de vânzare - imaginea 1
Teren agricol de vanzare in Zalau, Sud, Tip teren: extravilan agricol, Suprafata teren: 867 mp
Vezi galeria
867 mp | extravilan | agricol

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Terenul extravilan in suprafata de 867 mp este situat la periferia muncipiului Zalau, in partea de Sud, in zona "Sub Ravaszmal". In apropiere se afla poligonul MApN de trageri Agires. Acesta are forma regulata dreptunghiulara, cu front de 12 m la drumul de acces si o adancime de 72 m, intreg terenul din zona este situat in panta ascendenta.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:867 mp
  • Tip teren:agricol
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi