ID Anunt: #X6Q10306F

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren 9.127 mp Cicir, Vladimirescu, Arad

Actualizat in 28.05.2019
154.703 RON
36.208 USD
32.500

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren 9.127 mp Cicir, Vladimirescu, Arad - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Cicir, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 9127 mp
Vezi galeria
9127 mp | intravilan | constructii

Detalii

Teren intravilan pretabil pentru constructii, utilitati in apropiere, in suprafata de 9.172 mp

Sat Cicir, Comuna Vladimirescu, Arad

Comision 0%

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:9127 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi