ID Anunt: #X5FH0304G

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren intravilan 30900 mp - sat Livada, Arad

Actualizat în 04.02.2020
1.325.483 RON
321.532 USD
272.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan 30900 mp - sat Livada, Arad - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Livada, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 30900 mp, Face parte dintr-un lot de parcele
Vezi galeria
30900 mp | intravilan | constructii

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 30900 mp situat in sat Livada, Arad.

Proprietatea este compusa din 2 loturi de teren localizate in partea de nord a orasului Arad, respectiv la periferia cartierului Gradiste.

Terenul este amplasat intr-o zona rezidentiala - industriala.

Terenul este plan, nu este ingradit. Accesul la proprietate se poate face pe un drum de pamant din str Costache Negruzzi, Arad.

Utilitati:

- Electricitate: da

- Apa: nu

- Gaze: nu

- Canalizare: nu

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:30900 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Utilităţi

  • Curent

    Vecinătăţi

    str Costache Negruzzi

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi