ID Anunt: #X6Q1030KD

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren arabil 4.142 mp si 2.006 mp, Arges

Actualizat in 17.05.2019
Preţ pornire:
19.769 RON
4.581 USD
4.142

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren arabil 4.142 mp si 2.006 mp, Arges - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Uda, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 6167 mp
Vezi galeria
6167 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren arabil in suprafata de 4.142 mp, din care 2.164 mp in intravilan si 1.978 mp in extravilan. Terenul este situat in Uda, sat Unda, punctul "La Mot", jud Arges si se vinde in licitatie publica la pretul de pornire 3.350 Euro

Teren extravilan, avand categoria de folosinta livezi, in suprafata de 2.006 mp, situat in Comuna Uda, sat Uda, punctul "DI Stramiresei", jud. Arges si se vinde in licitatie publica la pretul de pornire 702 Euro.

COMISION 0%.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:6167 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi