ID Anunt: #X87Q030DD

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Sat Apateu, Comuna Nojorid, Jud. Bihor

Actualizat în 31.01.2019
Preţ pornire:
12.515 EUR
13.527 USD
60.429

RON

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Sat Apateu, Comuna Nojorid, Jud. Bihor - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Apateu, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 3270 mp
Vezi galeria
3270 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Condiţii de participare:
    Depozit minim: 10%

Detalii

Teren intravilan cu suprafata de 3270 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:3270 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi