ID Anunt: #X87Q030L7

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren construcţii de vânzare

Dumitriţa - Hartă
Actualizat în 09.04.2021
Preţ pornire:
15.587 EUR
18.784 USD
76.791

RON

Comision 0% cumpărător
Teren construcţii de vânzare - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Dumitrita, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 1404 mp
Vezi galeria
1404 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 1.404 mp, lungime de 106,83 mp si latime de 13,23 mp. Accesul spre drumul judetean se face pe un drum pietruit de cca. 250 mp. In apropiere se afla retea de electricitate si canalizare.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1404 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi