ID Anunt: #X87Q0300K

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren construcţii de vânzare

Brăila, zona Exterior Est - Hartă
Actualizat în 21.08.2020
Preţ pornire:
5.179 EUR
6.169 USD
25.243

RON

Comision 0% cumpărător
Teren construcţii de vânzare - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Braila, Exterior Est, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 769.23 mp
Vezi galeria
769.23 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este constituita din teren intravilan in suprafata de 700mp si cota indiviza de 69,23 mp din teren in suprafata de 900 mp. Terenul este plan cu forma de dreptunghi cu dimensiuni echilibrate obtinute in urma lotizarii unui teren de 10.000 mp. Accesul la teren nu este amenajat. In zona nu sunt utilitati trase.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:769.23 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi