ID Anunt: #X87Q030BB

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren 700 mp - Braila

Brăila, zona Nord - Hartă
Actualizat în 21.05.2021
Preţ pornire:
5.134 EUR
6.116 USD
25.283

RON

Comision 0% cumpărător
Teren 700 mp - Braila - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Braila, Nord, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 700 mp
Vezi galeria
700 mp | intravilan | constructii
Salvează9 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 700 mp cu destinatie curti constructii situat in Braila, T35, P267/13 – lot 9 si teren intravilan T35, P267/13 – lot 14, in suprafata de 69,23 mp reprezentand drum acces la lotul 9.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:700 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi