ID Anunt: #X6Q103059

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan 10.000 mp - Sacele, jud. Brasov

Sacele, zona Periferie - Hartă
Actualizat in 13.08.2018
Preţ pornire:
212.873 RON
49.874 USD
45.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan 10.000 mp - Sacele, jud. Brasov - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Sacele, Periferie, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 10000 mp
10000 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Bunul imobil este constituit din teren intravilan, categoria faneata, cu suprafata de 10.000 mp, situat in Sacele - 505600, jud. Brasov, inscris in CF nr. 105303/ Sacele, nr. top. 1950/1/1/2.

COMISION 0%.

Acesta se vinde in licitatie publica.

(crm-C0467-28)

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:10000 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi